Over ons

Maag-darm adviesbureau Nederland geeft deskundig advies over maag-darmklachten.

Over Maag-darm adviesbureau Nederland

Maag-darm adviesbureau Nederland is een onafhankelijke zorgaanbieder met eerste lijn specialistische zorg in maag-darmklachten. Wij zijn gestart met als doel een oplossing te bieden voor de lange zoektocht die patiënten met maag-darmklachten vaak afleggen. We werken nauw samen met maag-darm-lever-artsen, huisartsen en therapeuten in heel Nederland om een optimale zorg te bieden aan mensen met maag-darmklachten. 
Maag-darmadviseur Janna Koopman: Deskundig advies bij maag- en darmklachten - diëtist en ervaringsdeskundige

Onze maag-darmadviseur

Onze maag-darmadviseur geeft deskundig advies over maag-darmklachten. Zij heeft zelf het prikkelbare darm syndroom heeft en meer dan 1000 mensen geholpen heeft met het verminderen van maag-darmklachten als prikkelbare darm coach en diëtist. Zij weet precies welke aanpak voor de patiënt passend is. Zij is bekend met diverse therapieën, zoals hypnotherapie, bekkenbodemtherapie, haptotherapie, EMDR en coaching. Daarbij kent ze als diëtist alle soorten diëten bij maag-darmklachten, zoals het FODMAP-dieet, gluten- en lactosevrij dieet en het histamine beperkt dieet. Tot slot kent zij veel soorten natuurlijke middelen, die kunnen helpen bij maag-darmklachten zonder dat ze bijwerkingen geven. 

Ieder mens met een prikkelbare maag of darm is anders. Daarom is er ook een persoonlijke aanpak nodig afgestemd op de behoefte van de patiënt. Onze maag-darmadviseur kent een groot netwerk van maag-darm-lever-artsen, huisartsen, coaches, therapeuten en diëtisten die mensen helpen om hun maag en darmklachten te verminderen. 

Zij heeft doordat ze zelf een prikkelbare darm heeft ook persoonlijke ervaring met verschillende vormen van diëten en therapieën en is bekend met diverse middeltjes, medicijnen en supplementen. Daarnaast is zij ook prikkelbare darm coach en diëtist. Hierdoor kan ze je goed adviseren over wat de patiënt nodig heeft. 

Tijdens dit gesprek krijgt de patiënt deskundig advies op zijn hulpvraag. Dit telefonische gesprek duurt 60 minuten en is het inclusief 45 minuten indirecte tijd voor het uitwerken van een mail met persoonlijk advies. De prijs voor dit gesprek is €155-, en wordt niet vergoed door de verzekeraar. Eventuele vervolgbehandelingen worden wel (deels) vergoed.

Plan een maag-darmadviesgesprek in voor de patiënt!

Je kunt de patiënt vragen om via de onderstaande button een afspraak te maken. Bellen kan natuurlijk ook naar 06 174 031 65.

Het Maag-darm adviesbureau Nederland werkt samen met o.a.: