Voor diëtisten

Samenwerken met het Maag-darm adviesbureau Nederland, zodat je cliënt met maag-darmklachten goed geholpen kan worden.

Laat je cliënten adviseren door een maag-darmadviseur

Als diëtist ben jij heel belangrijk in het begeleiden van de cliënt. Het kan zijn dat je vastloopt in het begeleiden van een cliënt met een dieet of misschien weet je niet zeker of de diagnose juist is. Door de cliënt door te verwijzen voor een maag-darmadviesgesprek kan er veel tijd, geld en energie bespaard worden, doordat er tijdens dit gesprek een weloverwogen keuze wordt voor een eventueel onderzoek of behandeling. In veel gevallen is een eenvoudig advies voldoende. Zo hoef je een cliënt niet altijd gelijk door te verwijzen en kan deze het dieet voortzetten bij jou. 

De maag-darmadviseur is deskundig hierin, omdat zij zelf het prikkelbare darm syndroom heeft en meer dan 1000 mensen geholpen heeft met het verminderen van maag-darmklachten als prikkelbare darm coach en diëtist. Zij weet precies welke aanpak voor de cliënt passend is. Zij is bekend met diverse therapieën, zoals hypnotherapie, bekkenbodemtherapie, haptotherapie, EMDR en coaching. Daarbij kent ze als diëtist alle soorten diëten bij maag-darmklachten, zoals het FODMAP-dieet, gluten- en lactosevrij dieet en het histamine beperkt dieet. Tot slot kent zij veel soorten natuurlijke middelen, die kunnen helpen bij maag-darmklachten zonder dat ze bijwerkingen geven. 

Karina Schenk dietist het persoonlijke dieet
Karina Schenk, diëtist en eigenaar van het persoonlijke dieet.

Het is fijn dat ik mijn cliënt naar het maag-darmadviesbureau kon doorverwijzen met een kleine vraag over darmklachten en ontlastingsonderzoek waar ik zelf niet uitkwam. Zo heeft mijn cliënt optimaal resultaat geboekt en kan ik haar weer verder begeleiden.

Complimenten voor Janna! Als diëtist is het effectief en efficiënt om samen een casus met Janna op te pakken! Samen sterk.

Maag-darmadviseur Janna Koopman: Deskundig advies bij maag- en darmklachten - diëtist en ervaringsdeskundige

Hoe werkt het?

Ieder mens met een prikkelbare maag of darm is anders. Daarom is er ook een persoonlijke aanpak nodig afgestemd op de behoefte van de cliënt. Onze maag-darmadviseur kent een groot netwerk van maag-darm-lever-artsen, huisartsen, coaches, therapeuten en diëtisten die mensen helpen om hun maag en darmklachten te verminderen. 

Zij heeft doordat ze zelf een prikkelbare darm heeft ook persoonlijke ervaring met verschillende vormen van diëten en therapieën en is bekend met diverse middeltjes, medicijnen en supplementen. Daarnaast is zij ook prikkelbare darm coach en diëtist. Hierdoor kan ze goed adviseren over wat de cliënt nodig heeft. 

Tijdens dit gesprek krijgt de patiënt deskundig advies op zijn hulpvraag. Dit telefonische gesprek duurt 60 minuten en is het inclusief 45 minuten indirecte tijd voor het uitwerken van een mail met persoonlijk advies. De prijs voor dit gesprek is €155-, en wordt niet vergoed door de verzekeraar. Eventuele vervolgbehandelingen worden wel (deels) vergoed.

Plan een maag-darmadviesgesprek in voor een cliënt!

Je kunt de cliënt vragen om via de onderstaande button een afspraak te maken. Bellen kan natuurlijk ook naar 06 174 031 65.

Het Maag-darm adviesbureau Nederland werkt samen met o.a.: