Contact

Wil je een afspraak maken of meer informatie? Je kunt ons bellen op 06 174 031 65 of contact opnemen via het onderstaande formulier. Een afspraak kan ook direct ingepland worden via de online agenda. We nemen snel contact met je op.

Meest gestelde vragen

Maag-darm adviesbureau Nederland is open van maandag t/m vrijdag van 10.00-18.00 uur. Maak voor het maken van een adviesgesprek gebruik van de online agenda of bel naar 06 174 031 65.

Het maag-darmadviesgesprek wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Dit telefonische gesprek duurt 30 minuten en is het inclusief 15 minuten indirecte tijd voor het uitwerken van een mail met persoonlijk advies. De prijs voor dit gesprek is €155-,  Eventuele vervolggesprekken worden wel (deels) vergoed. 

Je heb geen verwijzing nodig voor het maag-darmadviesgesprek. Het kan wel zijn dat ik na het gesprek vraag om contact op te nemen met je huisarts. 

Het Maag Darm Adviesbureau Nederland werkt volledig online. Afspraken zijn mogelijk via beeldbellen of een telefonisch gesprek. Maag-darmadviseur Janna Koopman komt wel fysiek op locaties voor lezingen en trainingen. Via het contactformulier kun je hier meer informatie over aanvragen.

Het gesprek kan telefonisch of via beeldbellen.